اذهب الي المحتوي
منتديات ياللا يا شباب
نهى جلال السيد

فراخ مشوية جامدة جدى

Recommended Posts

هنبدا بالمقادير

عدد وحدة فرخة وتكون مقطعة الى 8 قطع

عدد 2 بصلة كبيرة

عدد 10 فص ثوم

2 معلقة سمنة وياريييييييييييييييييييييييييييييت تكون سمن فلاحى

1 معلقة صويا صوص وده ضرووووووووورى وهى رخيصة مش غالية ان شاءالله

نص معلقة خل

ملح وفلفل اسمر وكزبرة ناشفه ولو فيه بهارات الفراخ ياريت بس ياستى

الطريقه

اهم شئ فى الشوى هو تتبيل الفراخ وهقولكم على طريقة علمتهانى حماتى ربنا يديها الصحة ويخليها ليا

انت يااختى تطلعى الحاجة اللى هتشويها تانى يوم تطلعيها من بالليل يعنى على سبيل المثال الفرخة دى تطلعيها من بالليل وترشى عليها ملح كتيييييييييييييييييييييييييييييييييييييييير وتسيبها فيه للصبح ولازم تفتحيها من جوا وتحى الملح جوا وبره

تانى يوم بقى تروحى ايه تعملى الخلطة اللى قولتلك عليها فوق دى فى الكبة وتفرميها خالص تخليها كانها زبادى كده وتخرمى الفرخه بعد ماتغسليها كويس من الملح وتقطعيها 8قطع او اربعه عادى وتحطى التتليله دى تحت جلد الفرخه ومن بره وتخرمى الفرخه بسن السكينه كويس وتحطيها فى الفرن من غير ميه خالص ولما تستوى تولعى الشوايه عشان تتحمر وبعد مايتحمر الوش اللى من فوق تقلبيهم عشان يتحمرو من تحت وبعدين تولعى على حتى فحمى وتحطيها فى صينية وتحطى الفراخ حواليها وتطفيها بشوية سمن وتغطيهم وكلى احلى فراخ فى الدنيا وابقى ادعيلى سلام

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شار ك علي موقع اخر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

زائر
اضف رد علي هذا الموضوع....

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • اضف...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, اتفاقيه الخصوصيه, قوانين الموقع, We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..