حيرانة قام بنشر March 31, 2009 قام بنشر March 31, 2009 الحمام المحشى المقادير : - 1 زوج حمام زغاليل . - 4/3 فنجان فريك . - 1 بصلة مفرية وأخرى صحيحة . - 1 ملعقة متوسطة سمن – ملح – فلفل – حبهان . - كبد وقوانص الحمام . الطريقة : - ينظف الحمام ويغسل جيداً ويتبل بالملح والفلفل . - تعمل خلطة الحشوة من الفريك والبصل المفرى المدعوك بالفلفل والملح . - يحشى الحمام بالخلطة ويكتف . - يغلى الماء ويضاف إليه البصل والملح ويلقى فيه الحمام حتى ينضج ، يرفع من ماء السلق ويحمر . - يقدم ساخناً مجملاً فى البقدونس .
مشرفي الأقسام NADA قام بنشر March 31, 2009 مشرفي الأقسام قام بنشر March 31, 2009 رائع يا حيرانة بجد أكلات جميلة بس احنا عايزيين حاجة عملي ميرسي يا قمر وربنا يكرمك ,, هتفتحى بيوت على كده
مشرفي الأقسام رجل من الصحراء قام بنشر March 31, 2009 مشرفي الأقسام قام بنشر March 31, 2009 منورة بالاكلات اللي بتجوع
battot قام بنشر March 31, 2009 قام بنشر March 31, 2009 شكرا على الموضوع الجميل ده والوصفات الرائعة دى منتظرين المزيد
«۞۩ أبو سليمان ۩۞» قام بنشر April 1, 2009 قام بنشر April 1, 2009 ياااااه حمام محشي كمان ممكن اخد حته :smile: شكرا اختي
Recommended Posts
انشئ حساب جديد او قم بتسجيل دخولك لتتمكن من اضافه تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديد♥ تسجيل دخول ♥
هل تمتلك حساب بالفعل ؟ سجل دخولك من هنا.
♥ سجل دخولك الان ♥