نودي 41 قام بنشر September 26, 2009 المقادير: كيلو من البطاطس المتوسطه الحجم ياريت تكون مستطيله شويا نصف كيلو لحم مفروم 2بصله مفرومه 2فص ثوم 2ملعقه صلصه طماطم حبتين طماطم مقطعه مكعبات صغيره ملح ،فلفل اسود، بهارات ،شطه الطريقه : نبدء بتقشير البطاطس وحفرها من ناحية وحدة بحيت نترك الجوانب بسمك 2 سم و نقلي البطاطس فى زيت لحد لونها ما يكون ذهبي اللون ونضعها على فوط مطبخ علشان يتشرب الزيت في حلة تانيه نضع البصل المفروم يتشوح ونحركه حتى يصبح شفاف (الى تحب تضيف ملعقتين زيت براحتها ) اناافضل الطبخ بدون دهون لأن اللحم فيه ما يكفى من الدهون ثم نضيف الثوم المفروم وبعده اللحم ونحرك مع اضافه البهارات والفلفل والملح نغطى اللحم حتى يتشرب من السوائل الى يفرزه اللحم ثم نضيف اليه مكعبات الطماطم مع الصلصه والشطه ونتركها تستوى 10 دقايق حتى تجف كل السوائل من اللحمه بعدها نحشي حبات البطاطس بخليط اللحم المفروم فى صنيه الفرن نضع ملعقتين زيت + بصله تتشوح ثم نضيف اليها قلب البطاطس تتقلب شوي ثم نضع لها الملح ونرص فوقها حبات البطاطس المحشيه وندخلها ربع ساعه الفرن وتقدم مع رز ابيض شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
حياتى من اجل ربى 22 قام بنشر September 27, 2009 تسلم ايدك نودى اول مره اسمع عنها برضو واضح ان فيه حاجات كتير انا مش عارفاها جزاك الله خيرا شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
نودي 41 قام بنشر September 27, 2009 منورة ياحياتي ولسه يافندم القادم احسن باذن الله شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر