نودي 41 قام بنشر September 27, 2009 (تعديل) المكونات: 1 كيلو صدور فراخ 2 عبوة زبادى 1 ملعقة صغيرة روزمارى 1 ملعقة صغيرة ثوم مفرى ملح وفلفل حسب الرغبة 1 ملعقة مستردة 1 عصير بصلة 2 ملعقة زبدة طريقة التحضير:- نقوم بتتبيل الفراخ بكل المكونات السابقة وتترك فى الثلاجة لمدة 6 ساعات ثم توضع فى الصينية وتلف بالورق الفويل وتتدخل الفرن لمدة ساعة تقريبا. - يتم رفع الورق الفويل وتدهن الفراخ بالزبدة وتترك تحت الشواية حتى تاخذ اللون الذهبى تقدم فى السرفيس مجملة باوراق الروزمارى. تم تعديل September 27, 2009 بواسطه نودي شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
حياتى من اجل ربى 22 قام بنشر September 28, 2009 ههههههههههههههه تصدقى ان انا لسه عاملاها امبارح جمييييييييله جداااااااااااااا والحمد لله التجربه نجحت ومش كان فيه اى ضحايا بالعكس عجبتهم جدااااااااااا جزاك الله خيرا نودى شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
نودي 41 قام بنشر September 28, 2009 الحمد لله ياقمر تمام واحسن حاجة مافيش ضحايا منورة ياجميل شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر