نودي 41 قام بنشر September 29, 2009 (تعديل) المكونات: كيلو جمبرى حجم وسط مقشر ومتنضف حزمه بقدونس مفروم حزمه كزبرة خضراء مفرومه نصف كيلو جزر مبشور نصف كيلو فلفل رومى ألوان مقطع طرنشات رفيعه. كركم فلفل ابيض ليمون كمون ملح بصله مفرومه معلقتين زيت ذرة.. طريقة التحضير:- يشوح البصل فى الزيت ويوضع عليه كل المكونات السابقه وتترك عشر دقائق على النار لحد ما تدبل. - بعدها حطى الجمبرى وقلبى كل المكونات دى ودخليها الفرن لمده ربع ساعه. - طلعى الصينيه من الفرن وقدمى الجمبرى فى طبق التقديم وزينيه بالبقدونس وقدمى معاه بطاطس محمرة.. بالهنا والشفا تم تعديل September 29, 2009 بواسطه نودي شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
حياتى من اجل ربى 22 قام بنشر September 29, 2009 انا اخرى كان الجمبرى المشوى المقلى البانيه اللى بالخلطه انما اللى بالخضار ده لسه مش وصلتلو بتعلم منك يا نودى تسلم ايدك جزاك الله خيرا شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
نودي 41 قام بنشر September 29, 2009 ماشي ياحياتي جربيها وقوليلنا ايه رايك بقي شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر