نودي 41 قام بنشر September 29, 2009 (تعديل) المكونات: 1 كيلو اوراك فراخ مقطعه مكعبات فلفل رومي الوان طماطم مكعبات بصل مكعبات مشروم اسياخ خشبيه خلطة التتبيل: عصير بصل 2 عصير ليمون ملح وفلفل بهارات فراخ زبادي 1 ملعقة صغيرة ثوم 1 ملعقة كبيرة خل طريقة التحضير: - تتبل الفراخ وتترك بالثلاجه لمدة 12 ساعة. - ثم ناخذ الفراخ ونضع في اسياخ الخشبية قطعة فراخ ثم فلفل ثم بصل ثم طماطم ومشروم وتكرر العملية وتشوي وتقدم. تم تعديل September 29, 2009 بواسطه نودي شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
حياتى من اجل ربى 22 قام بنشر September 29, 2009 يا نودى انتى عليكى حبه اكلات فعلا جوعتنى تسلم ايدك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
نودي 41 قام بنشر September 29, 2009 ماشي ياحياتي اي خدمة انتي تؤمري بس شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر