اذهب الي المحتوي
منتديات ياللا يا شباب
ali desoky

ورق عنب باللحم المفروم

Recommended Posts

ورق عنب باللحم المفروم

 

Grape-leaves5-8-2009-16-17-17.jpg

 

المكونات:

1 كيلو ورق عنب

4/1 كيلو لحم معصج

1 كيلو عصير طماطم

3 بصلات مفرية

2 رابطة كسبرة خضرة مفرية

2 رابطة بقدونس مفرى

1 ملعقة كبيرة ثوم مفرى

ملح وفلفل حسب الرغبة

2 ملعقة صلصة للخلطة

3 عصير ليمون

4/3 لتر مرقة

طريقة التحضير:

 

 

- نقوم بتحمير البصل والثوم فى الزبدة والزيت وعندما ياخذ الخليط اللون الذهبى نضع عصير الطماطم والصلصة.

- يترك الخليط على النار لمدة 30 دقيقة ثم يرفع من على النار ونقوم بوضع الارز المغسول والمصفى ثم نضع اللحم المعصج ويتم التقليب جيدا.

- نضع الكسبرة والبقدونس والتوابل ونقلب الخليط جيدا ويترك حتى يبرد تماما ثم نقوم بحشو ورق العنب ويرص فى اناء مفروش فى قاعة حلقات من الطماطم والجزر.

- عندما تنتهى عملية الحشو نضع المرقة ويترك على نار هادئة لمدة 30 دقيقة ثم نقدمة مع عصير الليمون.

تم تعديل بواسطه alidesoky

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شار ك علي موقع اخر

انا اصلا بموووووووت فى ورق العنب

وياسلام لما يكون جنبه سلطه زبادى

خلاص يا بقى علشان انا صااايمه :smile:

 

جزاك الله خيرا

موضوع يجوع فعلالالالالالالالالالا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شار ك علي موقع اخر

انا اصلا بموووووووت فى ورق العنب

وياسلام لما يكون جنبه سلطه زبادى

خلاص يا بقى علشان انا صااايمه

 

جزاك الله خيرا

موضوع يجوع فعلالالالالالالالالالا

 

 

 

 

اختي حياتي من اجل ربي

 

صياما مقبولا وذنبا مغفورا وافطارا شهيا ان شاء الله

 

ارجو الا تكوني قد نسيتنا من بعض دعاؤك

 

جزاك الله كل خير

 

ان شاء الله

 

 

 

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شار ك علي موقع اخر

انشئ حساب جديد او قم بتسجيل دخولك لتتمكن من اضافه تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

♥ تسجيل دخول ♥

هل تمتلك حساب بالفعل ؟ سجل دخولك من هنا.

♥ سجل دخولك الان ♥

×
×
  • اضف...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, اتفاقيه الخصوصيه, قوانين الموقع, We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..