اذهب الي المحتوي
منتديات ياللا يا شباب
الفقيرة الى الله

صينية الخضار بالبشاميل

Recommended Posts

صينية الخضار بالبشاميل

 

oyn07672.jpg

صينية الخضار بالبشاميل من الاكلات المحببة جدا لأسرتى

فحبيت اعرف رأئكن فى طريقتى ولو لديكم اى إضافات ارجو ان تتحفونى بها

اليكن المقادير:

الخضروات:

 

 

3 حبات جزر

3حبات بطاطس

3حبات كوسة

2 حبة باذنجان

بقية المقادير:

صلصة بشاميل

قشطة

لحمة مفرومة مطهية بالطريقة التقليدية

زيت لتحمير الخضار

الطريقة:

 

يقطع الخضار مربعات صغيرة ويحمر فى زيت مغلى

ويرص فى الصينية:

 

 

تضاف اللحمة المفرومة بعد طهيها(نقطع بصلة نحمرها فى زيت

 

 

خفيف نضيف اللحمة والبهارات والثوم وشوية شبت او

 

 

كزبرة نتركها قليلا حتى تنضج بإضافة عصير طماطم ..

 

 

.او بأى طريقة من طرق طهى اللحمة المفرومة)

 

 

 

 

نضيف صلصة البشاميل تبع كنور او يمكن عملها بتحميص ملعقتى دقيق

 

 

 

فى النار بإضافة قليل من الزيت او السمن

 

نحركهم جيدا ونضيف الحليب (انا بضيف توابل والملح )ونحركهم جيدا

 

 

حتى نحصل على قوام غليظ بعد ان تنزل من النار نضيف القشطة:

 

 

 

ندخلها فى فرن متوسط الحرارة الى ان تنضج وبالهنا على الجميع:

 

 

عند التقديم يمكن إزالة الزيت المتكون على السطح بملعقة

تم تعديل بواسطه الفقيرة الى الله

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شار ك علي موقع اخر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

زائر
اضف رد علي هذا الموضوع....

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • اضف...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, اتفاقيه الخصوصيه, قوانين الموقع, We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..