حيرانة 0 قام بنشر March 31, 2009 الحمام المحشى المقادير : - 1 زوج حمام زغاليل . - 4/3 فنجان فريك . - 1 بصلة مفرية وأخرى صحيحة . - 1 ملعقة متوسطة سمن – ملح – فلفل – حبهان . - كبد وقوانص الحمام . الطريقة : - ينظف الحمام ويغسل جيداً ويتبل بالملح والفلفل . - تعمل خلطة الحشوة من الفريك والبصل المفرى المدعوك بالفلفل والملح . - يحشى الحمام بالخلطة ويكتف . - يغلى الماء ويضاف إليه البصل والملح ويلقى فيه الحمام حتى ينضج ، يرفع من ماء السلق ويحمر . - يقدم ساخناً مجملاً فى البقدونس . اقتباس شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
NADA 34 قام بنشر March 31, 2009 رائع يا حيرانة بجد أكلات جميلة بس احنا عايزيين حاجة عملي ميرسي يا قمر وربنا يكرمك ,, هتفتحى بيوت على كده اقتباس شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
رجل من الصحراء 36 قام بنشر March 31, 2009 منورة بالاكلات اللي بتجوع اقتباس شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
battot 19 قام بنشر March 31, 2009 شكرا على الموضوع الجميل ده والوصفات الرائعة دى منتظرين المزيد اقتباس شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
«۞۩ أبو سليمان ۩۞» 179 قام بنشر April 1, 2009 ياااااه حمام محشي كمان ممكن اخد حته :smile: شكرا اختي اقتباس شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر