نودي قام بنشر September 26, 2009 قام بنشر September 26, 2009 المقادير: علي حسب عدد الافراد اللي على الغدا لحم بالعظم ،ارز ،عيش (خبز محمص بالفرن) , صلصه طماطم ،1 حبه طماطم ،2فص ثوم مدقوق ناعم ،1 ملعقه خل، 2 بصل ،2ملعقه سمنه. الطريقة : نغسل اللحمه ونحطها في حلة على النار مع حب الهيل وبصله صغيره ورشه فلفل اسود وتترك على النار حتي النضج وبعدين تجيبي حلة تانيه علشان نعمل الرز الابيض ونجيب حلة تالته ونقطع البصل قطع صغيره ونحمرها في السمنه ونقشر حبه الطماطم ونضيفها الي البصل ونحمرهم شويه مع بعض بعدين نحط علبه الصلصه ونخليها تتسبك على النار وبعدين ناخد شويه في حله صغيره من الصلصه بعد النضج ونضيف اليهم مقدار 3 اكواب من مرقة اللحم بعد ان تكون استوت وضبط الملح والتوابل عليها حسب الرغبة ثم نقطع الخبزبعد ان نكون حمصناه في الفرن واصبح لونه ذهبيا احضريطبق غويط او صنيه بايركس علي حسب ما تحبي تقدمي الفته ضعي الخبر في الصينيه اوالطبق الكبير وصبي عليهم الصلصه المضاف اليها الشوربه ثم ضعي طبقه من الارزالابيض ثم ضعي طبقه من الصلصه المسبكه علي وجه الارز ثم قومي بتشويح اللحمه تشويحه خفيفه بدون ان تضيف اي ماده دهنيه فقط ضيفي فلفل اسود ناعم وملح حسب الرغبه ثم قومي بتوزيع اللحمه في الصينيه واسكبي باقي الصلصه المسبكه ثم في مقلية صغيره قومي بتحمير الثوم وعندما يحمر ضيفي اليه ملعقه الخل ثم ضيفي اليها شويه من الشوربه او الصلصه مقدار 3 ملاعق ثم ضفيهم الي الصينيه على الوجه مع مراعاة ان تقومي بتوزيعهم علي كل الصينيه
حياتى من اجل ربى قام بنشر September 27, 2009 قام بنشر September 27, 2009 على فكره يا نودى انا جعت فعلا طريقه سهله وحلوه تسلم ايدك
نودي قام بنشر September 27, 2009 الكاتب قام بنشر September 27, 2009 الله يسلمك ياقمر منورة التوبيك بمرورك وردك
sami66544 قام بنشر February 8, 2010 قام بنشر February 8, 2010 (تعديل) wooooow Sooooo yumyyyyy تم تعديل February 8, 2010 بواسطه sami66544
Recommended Posts
انشئ حساب جديد او قم بتسجيل دخولك لتتمكن من اضافه تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديد♥ تسجيل دخول ♥
هل تمتلك حساب بالفعل ؟ سجل دخولك من هنا.
♥ سجل دخولك الان ♥