نودي 41 قام بنشر September 27, 2009 (تعديل) المكونات: نص كيلو باذنجان مقطع ترنشات نص كيلو لحمة متعصجة (4 معالق دقيق + 3 كوب لبن + 2كوب ماء)للبشاميل نص كوب عصير طماطم طريقة التحضير نحمر الباذنجان المقطع ونتركة علي ورقة ليصفي الزيت. - نعمل الباشميل بوضع 2 كوب ماءوكوب من اللبن علي النار وباقي اللبن نضع به الدقيق ونقلب جيدا حتي يتم المزج وعندما يقرب الماء علي الغليان نضع عليهم اللبن بالدقيق ونقلب حتي الحصول علي القوام المطلوب ونضع البهارات وملعقة سمنة وبيضة بعد ان نطفئ النار (حسب الرغبة). - نحضر صنية الفرن ونضع طبقة باشميل ثم نرص نص كمية الباذنجان ثم العصاج وعصير الطماطم وبعدها باقي الباذنجان وطبقة اخيرة من الباشميل ونرش قليل من البقسمات المطحون علي الوجة وقليل من السمنة ليتحمر الوجة وندخلها الفرن حتي يحمر الوجة وجربوها وبالهنا والشفاء تم تعديل September 27, 2009 بواسطه نودي شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
حياتى من اجل ربى 22 قام بنشر September 28, 2009 الله بطنى وجعتنى ايه ده يا نودى اعمليها انتى والاول وقوليلى ايه رايك لو مافيش اى ضحايا والموضوع امن خلاص هجربها اوك تسلمى يا جميل :) شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
نودي 41 قام بنشر September 28, 2009 ياقمر ماتخافيش طعمها جميل جدا ومتجربة قبل كده اتكلي علي الله منورة ياحياتي شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر