نودي قام بنشر September 29, 2009 قام بنشر September 29, 2009 (تعديل) المكونات: كيلو جمبرى حجم وسط مقشر ومتنضف حزمه بقدونس مفروم حزمه كزبرة خضراء مفرومه نصف كيلو جزر مبشور نصف كيلو فلفل رومى ألوان مقطع طرنشات رفيعه. كركم فلفل ابيض ليمون كمون ملح بصله مفرومه معلقتين زيت ذرة.. طريقة التحضير:- يشوح البصل فى الزيت ويوضع عليه كل المكونات السابقه وتترك عشر دقائق على النار لحد ما تدبل. - بعدها حطى الجمبرى وقلبى كل المكونات دى ودخليها الفرن لمده ربع ساعه. - طلعى الصينيه من الفرن وقدمى الجمبرى فى طبق التقديم وزينيه بالبقدونس وقدمى معاه بطاطس محمرة.. بالهنا والشفا تم تعديل September 29, 2009 بواسطه نودي
حياتى من اجل ربى قام بنشر September 29, 2009 قام بنشر September 29, 2009 انا اخرى كان الجمبرى المشوى المقلى البانيه اللى بالخلطه انما اللى بالخضار ده لسه مش وصلتلو بتعلم منك يا نودى تسلم ايدك جزاك الله خيرا
نودي قام بنشر September 29, 2009 الكاتب قام بنشر September 29, 2009 ماشي ياحياتي جربيها وقوليلنا ايه رايك بقي
Recommended Posts
انشئ حساب جديد او قم بتسجيل دخولك لتتمكن من اضافه تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديد♥ تسجيل دخول ♥
هل تمتلك حساب بالفعل ؟ سجل دخولك من هنا.
♥ سجل دخولك الان ♥