نودي قام بنشر September 29, 2009 قام بنشر September 29, 2009 (تعديل) المكونات: 1 كيلو اوراك فراخ مقطعه مكعبات فلفل رومي الوان طماطم مكعبات بصل مكعبات مشروم اسياخ خشبيه خلطة التتبيل: عصير بصل 2 عصير ليمون ملح وفلفل بهارات فراخ زبادي 1 ملعقة صغيرة ثوم 1 ملعقة كبيرة خل طريقة التحضير: - تتبل الفراخ وتترك بالثلاجه لمدة 12 ساعة. - ثم ناخذ الفراخ ونضع في اسياخ الخشبية قطعة فراخ ثم فلفل ثم بصل ثم طماطم ومشروم وتكرر العملية وتشوي وتقدم. تم تعديل September 29, 2009 بواسطه نودي
حياتى من اجل ربى قام بنشر September 29, 2009 قام بنشر September 29, 2009 يا نودى انتى عليكى حبه اكلات فعلا جوعتنى تسلم ايدك
نودي قام بنشر September 29, 2009 الكاتب قام بنشر September 29, 2009 ماشي ياحياتي اي خدمة انتي تؤمري بس
Recommended Posts
انشئ حساب جديد او قم بتسجيل دخولك لتتمكن من اضافه تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديد♥ تسجيل دخول ♥
هل تمتلك حساب بالفعل ؟ سجل دخولك من هنا.
♥ سجل دخولك الان ♥