Karamstyle قام بنشر April 24, 2010 قام بنشر April 24, 2010 (تعديل) بســم الله الـرحمــن الرحيــم اسمه البرجر او زى ما بيقولو عليه الهامبرجر وهو عبارة عن اقراص من اللحم المفرمة المتبله والناضجة فى الزيت القليل * نصيحة: لكى تصل الى اعلى جودة فى الهامبرجر يرجى شوائه على الفحم وهذا مثل كبرى الفنادق فى الغردقة وشرم الشيخ حيث الطعم الرائع والجودة العالية. ********************************** نتكلم بقه عن التتبيلة اول حاجة هنجيب لحمة مفرومة ناعمه نسبة الدهون فيها متوسطة لوكان عندك ولو 20جرام من لية الخروف هيعمل معاكم تست جامد جدا ورائحة وطعم شديد ونحط التوابل دى على بعضها فوق اللحمه فلفل اسم- كون- كسبرة- زعتر- بهارات لحم كثير- قليل من الريحان- بقسماط مطحون- ربع كوب لبن على الكيلو- 1بيضه كبيرة او بيضتين صغيرين- سنة صلصله -- ملح - بصل مقطع جوليان ومسوى الى حد ما فى طاسة بها زيت حتى يكون لونه ذهبى ويفرم الجميع جيدا ثم يقلب وتتذوقوا هتتفاجأوا بالطعم الرائع. شكرا..... لهذا المنتدى الشيق تم تعديل April 24, 2010 بواسطه Karamstyle
Recommended Posts
انشئ حساب جديد او قم بتسجيل دخولك لتتمكن من اضافه تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديد♥ تسجيل دخول ♥
هل تمتلك حساب بالفعل ؟ سجل دخولك من هنا.
♥ سجل دخولك الان ♥