اذهب الي المحتوي
منتديات ياللا يا شباب

Recommended Posts

قام بنشر

<h2 class="topic-title">اسكالوب : هو لحم بتلو شرائح متبل ... يغمس فى البيض المضروب ثم البقسماط البودرة والدقيق ثم يقلى فى الزيت

الفراخ البانيه: هى هى نفس طريقه الاسكالوب لكن بلحم صدور الفراخ المتبل

 

تتبيلة الكل : نجيب اللحم البتلو او صدور الفراخ... ونتبلها بالطريقة دى ... يوضع اللحم او صدور الفراخ الشرائح فى بوله ويوضع فوقها عصير بصل + فلفل اسود+ قليل عصير فلفل اخضر رومى + قليل ثوم مفرى+خل+ بهارات لحم+ قليل صوص +ورقة لورى+نص مرقة ماجى وليس فاين فودز

ويدمج ويخلط الكل مع بعضه لمدة ساعتين حتى يتشبع التتبيله بعد كدة توضع شريحه شريحة فى البيض ثم البقسماط ثم الدفيق ويقلى فى الزيت

بس خلاص...</h2>

انشئ حساب جديد او قم بتسجيل دخولك لتتمكن من اضافه تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

♥ تسجيل دخول ♥

هل تمتلك حساب بالفعل ؟ سجل دخولك من هنا.

♥ سجل دخولك الان ♥
×
×
  • اضف...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, اتفاقيه الخصوصيه, قوانين الموقع, We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..