Karamstyle قام بنشر April 26, 2010 قام بنشر April 26, 2010 <h2 class="topic-title">اسكالوب : هو لحم بتلو شرائح متبل ... يغمس فى البيض المضروب ثم البقسماط البودرة والدقيق ثم يقلى فى الزيت الفراخ البانيه: هى هى نفس طريقه الاسكالوب لكن بلحم صدور الفراخ المتبل تتبيلة الكل : نجيب اللحم البتلو او صدور الفراخ... ونتبلها بالطريقة دى ... يوضع اللحم او صدور الفراخ الشرائح فى بوله ويوضع فوقها عصير بصل + فلفل اسود+ قليل عصير فلفل اخضر رومى + قليل ثوم مفرى+خل+ بهارات لحم+ قليل صوص +ورقة لورى+نص مرقة ماجى وليس فاين فودز ويدمج ويخلط الكل مع بعضه لمدة ساعتين حتى يتشبع التتبيله بعد كدة توضع شريحه شريحة فى البيض ثم البقسماط ثم الدفيق ويقلى فى الزيت بس خلاص...</h2>
Recommended Posts
انشئ حساب جديد او قم بتسجيل دخولك لتتمكن من اضافه تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديد♥ تسجيل دخول ♥
هل تمتلك حساب بالفعل ؟ سجل دخولك من هنا.
♥ سجل دخولك الان ♥