Karamstyle قام بنشر May 18, 2010 قام بنشر May 18, 2010 السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،، كيف حالك إن شاء الله دائمــاً بخير ؟ النهاردة هنعمل الكوردن بلو والالكيف مع بعض الاول: ايه الفرق بين الكوردن بلو والالكيف الكوردن بلو: صدور محشية جبن موتزريلا وهدج او سلامى او لحم مفروم الالكيف : صدور محشية زبدة وبقدونس وماشروم والنوعيين : متبنيين بالبيض والبقسماط وبعد كدة بنقليهم فى الزيت الغزير ********************************************* نخش فى الموضوع فى كلتا الطريقتين 1- نجيب صدر فرخه ونقسمه نصين بالسكينه ونفرد كل نص بالمدق او الشاكوش الخاص بالفرد 2- نضع الصدور المفرودة فى وعاء به ماء بصل على صلصه على ثوم على فلفل اخضر مفروم على شوية بهارات 3- نضع المكونات كما اتفقنا فى النوعين بالاعلى 4- نلف الصدر المحشو ثم نغمسه فى البيض والبقسماط ثم يقلى بس ادى الموضوع.......
Recommended Posts
انشئ حساب جديد او قم بتسجيل دخولك لتتمكن من اضافه تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديد♥ تسجيل دخول ♥
هل تمتلك حساب بالفعل ؟ سجل دخولك من هنا.
♥ سجل دخولك الان ♥