اذهب الي المحتوي
منتديات ياللا يا شباب

Recommended Posts

قام بنشر (تعديل)

الكوسه بالباشمل

 

 

 

 

1 كيلو كوسه

1/2 كيلو لحم مفروم ومعصج

معلقتين دقيق

كوب لبن

معلقه زبد

ملح وفلفل وبهار

1/2 كوب جبن موزاريلا او جبن تركى مبشور

طريقة التحضير:

 

- تقطع الكوسه حلقات وتغسل بالماء ثم تشوح فى معلقه سمن الى ان تنزل مائها وتدخل فى السوا (تصبح طريه).

- يكون العصاج جاهز نضع نص الكوسه فى الصينيه ثم نضع العصاج (ممكن على العصاج نضع معلقتين بشاميل اذا جهز ثم باقى الكوسه.

- ثم نجهز الباشمل نحمر معلقتين الدقيق فى السمن حتى يكون الدقيق بمبى نضع عليه كوب لبن او نص كوب لبن وشوربه اذا وجدت حتى يعطى سمكا مناسبا وملح وفلفل وبهار ونغطى بيه صينيه الكوسه ونرش على الوش الجبنه الموزاريلا وتدخل الفرن الى حوالى نصف ساعه الى ان يحمر وجهها نخرجها.

جربوها طعمها تحفه هتعجبكم اوى

تم تعديل بواسطه ali desoky

انشئ حساب جديد او قم بتسجيل دخولك لتتمكن من اضافه تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

♥ تسجيل دخول ♥

هل تمتلك حساب بالفعل ؟ سجل دخولك من هنا.

♥ سجل دخولك الان ♥
×
×
  • اضف...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, اتفاقيه الخصوصيه, قوانين الموقع, We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..