ali desoky 391 قام بنشر June 29, 2010 (تعديل) الكوسه بالباشمل 1 كيلو كوسه 1/2 كيلو لحم مفروم ومعصج معلقتين دقيق كوب لبن معلقه زبد ملح وفلفل وبهار 1/2 كوب جبن موزاريلا او جبن تركى مبشور طريقة التحضير: - تقطع الكوسه حلقات وتغسل بالماء ثم تشوح فى معلقه سمن الى ان تنزل مائها وتدخل فى السوا (تصبح طريه). - يكون العصاج جاهز نضع نص الكوسه فى الصينيه ثم نضع العصاج (ممكن على العصاج نضع معلقتين بشاميل اذا جهز ثم باقى الكوسه. - ثم نجهز الباشمل نحمر معلقتين الدقيق فى السمن حتى يكون الدقيق بمبى نضع عليه كوب لبن او نص كوب لبن وشوربه اذا وجدت حتى يعطى سمكا مناسبا وملح وفلفل وبهار ونغطى بيه صينيه الكوسه ونرش على الوش الجبنه الموزاريلا وتدخل الفرن الى حوالى نصف ساعه الى ان يحمر وجهها نخرجها. جربوها طعمها تحفه هتعجبكم اوى تم تعديل June 29, 2010 بواسطه ali desoky شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
Mohammed Dwy 2010 35 قام بنشر June 29, 2010 يعني اعملها وعلي ضمانتك يا مستر طعمها حلو ولا ايه؟؟؟؟ انت عارف انا بحب اطبخ........ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
رحمتك رجائي 1 قام بنشر July 4, 2010 بارك الله فيك لكن لم افهم تطبخ علي سوا يعني علي البخار ام تشوي في فرن ام تقلي لكي اجربها شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر