اذهب الي المحتوي
منتديات ياللا يا شباب
ali desoky

الكوسه بالباشمل

Recommended Posts

الكوسه بالباشمل

 

 

 

 

1 كيلو كوسه

1/2 كيلو لحم مفروم ومعصج

معلقتين دقيق

كوب لبن

معلقه زبد

ملح وفلفل وبهار

1/2 كوب جبن موزاريلا او جبن تركى مبشور

طريقة التحضير:

 

- تقطع الكوسه حلقات وتغسل بالماء ثم تشوح فى معلقه سمن الى ان تنزل مائها وتدخل فى السوا (تصبح طريه).

- يكون العصاج جاهز نضع نص الكوسه فى الصينيه ثم نضع العصاج (ممكن على العصاج نضع معلقتين بشاميل اذا جهز ثم باقى الكوسه.

- ثم نجهز الباشمل نحمر معلقتين الدقيق فى السمن حتى يكون الدقيق بمبى نضع عليه كوب لبن او نص كوب لبن وشوربه اذا وجدت حتى يعطى سمكا مناسبا وملح وفلفل وبهار ونغطى بيه صينيه الكوسه ونرش على الوش الجبنه الموزاريلا وتدخل الفرن الى حوالى نصف ساعه الى ان يحمر وجهها نخرجها.

جربوها طعمها تحفه هتعجبكم اوى

تم تعديل بواسطه ali desoky

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شار ك علي موقع اخر

يعني اعملها وعلي ضمانتك يا مستر

 

طعمها حلو ولا ايه؟؟؟؟

 

انت عارف انا بحب اطبخ........

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شار ك علي موقع اخر

بارك الله فيك لكن لم افهم تطبخ علي سوا

يعني علي البخار

ام تشوي في فرن ام تقلي

لكي اجربها

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شار ك علي موقع اخر

انشئ حساب جديد او قم بتسجيل دخولك لتتمكن من اضافه تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

♥ تسجيل دخول ♥

هل تمتلك حساب بالفعل ؟ سجل دخولك من هنا.

♥ سجل دخولك الان ♥

×
×
  • اضف...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, اتفاقيه الخصوصيه, قوانين الموقع, We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..