galaxy ahmed 0 قام بنشر August 4, 2010 دي كيكة الكاتو بالتمر مفيدة اوي وطعمها جميل موت بس بصراحة انا مش جربتها ولا دوقتها بس اعملوها انتو وقولولي رأيكم وكلوا ليا معاكم بس كترو عشان عاوزة اتخن هههههههههههههههه المكونات بقي هي : 185 جرام زبدة مفرومة 2 كوب من الدقيق كوب حليب 3 ملاعق صغيرة بكينج باودر 3/4 كوب سكر اسود مطحون جيدا 2 بيضة مخفوقة قليلاً كوب تمر مجفف منزوع النوي مفروم خشناً رشة فانيليا 1/2 ملعقة صغيرة بيكربونات صودا سكر ناعم للزينة الطريقة بقي ياحلوين: 1- يحمي الفرن علي درجة 350 فرنهايت 2- يدهن قالب قطره 20 الي 22 سم بالزيت 3- تخلط الزبدة مع الحليب والفانيليا والسكر والتمر بملعقة خشبية في إناء كبيرعلي نارهادئة حتي تذوب الزبدة. 4- يترك المزيج علي النار حتي يغلي ثم يرفع من النار وتضاف اليه بيكربونات الصودا ويترك المزيج ليرتاح 10دقائق 5- يخلط الدقيق مع البيكنج باودر ثم يضاف اليه البيض ويخلط المزيج جيداً 6- يسكب المزيج في القالب المحضر ويخبز في الفرن لمدة40 دقيقة تقريباً ثم يترك الي مصبع حديدي ليبرد 7- يرش عليه السكر الناعم المنخول قبل التقديم الكمية دي تكفي من 12-16 شخصاً والف هنا وشفا بقي شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
galaxy ahmed 0 قام بنشر August 4, 2010 دي يابنات صورة للكاتو بعد ما اتعمل ويارب تعجبكوا الطريقة وتاكلولي منها شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
نونا19 28 قام بنشر August 4, 2010 ان شاء الله الواحدة تجرب تعملها بس ربنا يستر علي اللي هيكلوكها :smile: شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
galaxy ahmed 0 قام بنشر August 4, 2010 ان شاء الله الواحدة تجرب تعملها بس ربنا يستر علي اللي هيكلوكها لا وكمان انا ضامنة ان اللي هياكلوها هيروحوا اقرب مشفي عشان اللي هتعملها طباخة ونفسها حلو في الاكل ههههههههههههههههههههه شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر