عاشقة الفردوس 161 قام بنشر May 16, 2011 طبعا كلنا عارفين ان العاده اللي الفها الناس هي الاستفاده من عصير الليمون واهمال قشره , فهل لقشر الليمون فائده ؟ قد يكون من الغريب ان نعلم ان فوائد قشر الليمون تزيد بمقدار كبير عن فوائد عصيره وهذه الفوائد هي : ** اذا تم عصر هذا القشر تولد منه زيت طيار يمتاز بانه يعمل على زيادة الافرازات المعديه . ** يساعد على الهضم ويمنع تقلصات عضلات المعده . ** خير علاج للمغص وطرد الغازات . ** زيت القشر مدر للبول ومطهر للجهاز البولي . ** مطهر للجهاز التنفسي ويعالج نزلات البرد والزكام . ** يقوى الكبد ويطرد الديدان . ** وطبعا قشر الليمون افضل مبيض طبيعي للجسم من بعد زيت الزيتون . ** عند غليان قشر الليمون قومي بشرب مائه فهو افضل طارد للدهون الزائده بالجسم . ** ويعتبر افضل مطهر للفم و يعطي رائحه زكيه للفم ايضا . شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
الرّام 173 قام بنشر May 16, 2011 موضوع ممتاز بارك الله فيك جزاك الله عنا خير الجزاء شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
بسمة الاقصى 78 قام بنشر May 16, 2011 جميل جدا يا خالتو ربنا يكرمك احنا عندنا اعتقاد إنه بيمرر العصير لذلك دايماً بنقشره لما بنعصره على فكرة احنا بنعمل بيه حاجة تانى إننا لما بنقشر الليمون أو البرتقال بننشفه وبعدين نطحنه فى الخلاص لحد ما يبقى ناعم جدااااااا بودرة ونشيله فى برطمانة وبنستعمله فى الحلويات لما نعمل حاجة فيها بيض علشان يمشى زفارة البيض وومش بيبقى فى اى ريحة للبيض لما بنستعمله وبيض طعم حلو جدا عندنا بودرة برتقال فى المطبخ هبقى أصورها وأنزلها تسلمى أم أمانى على المواضيع الحلوة ربنا يبارك فيكى يارب وينفع بيكى شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
دعوه للجنه 457 قام بنشر May 19, 2011 جزيتى خيرا أمى" عاشقة الفردوس " فوائدج كثيرة جدااااااااااااا لكن بالنسبة لموضوع عصير الليمون احياينا بنعمل العصير ونضعه فى الثلاجة لمدة مثلا 3 او او 4 ساعات وفى الحالة دى لو احنا عاملين العصير بالقشر اوردى هيمرر ويكون فى طعم المرار ، علشان كده لما نكون هنحفظ الليمون فى التلاثة لمدة اكتر من ربع ساعه مثلا مش نستخدم القشر .. لكن مثلا هنعمل العصير بالقشر يبقى نقدمه فى نفس الوقت !!!!!!!!!!!!!!!!!! ولا انتى ايه رايك ؟؟؟؟؟ بارك الله فيكى " اشتقنا كثيرا لمشاركاتك" شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
عاشقة الفردوس 161 قام بنشر May 22, 2011 (تعديل) لكن بالنسبة لموضوع عصير الليمون احياينا بنعمل العصير ونضعه فى الثلاجة لمدة مثلا 3 او او 4 ساعات وفى الحالة دى لو احنا عاملين العصير بالقشر اوردى هيمرر ويكون فى طعم المرار ، علشان كده لما نكون هنحفظ الليمون فى التلاثة لمدة اكتر من ربع ساعه مثلا مش نستخدم القشر .. لكن مثلا هنعمل العصير بالقشر يبقى نقدمه فى نفس الوقت !!!!!!!!!!!!!!!!!! ولا انتى ايه رايك ؟؟؟؟؟ رأيي ان انت شطوووووووووره جدا ربنا يحرصك يا بنتي ويسعدني بيكي على فكرة احنا بنعمل بيه حاجة تانى إننا لما بنقشر الليمون أو البرتقال بننشفه وبعدين نطحنه فى الخلاص لحد ما يبقى ناعم جدااااااا بودرة ونشيله فى برطمانة وبنستعمله فى الحلويات لما نعمل حاجة فيها بيض علشان يمشى زفارة البيض وومش بيبقى فى اى ريحة للبيض لما بنستعمله وبيض احنا ايضا نعمل نفس الشئ يا بسمة الأقصى بسم الله ماشاء الله عليكم يا بنات انتم شطورااااات فعلا لا انا اطمنت عليكم رزقم الله كل ما تتمنون[/colo r] موضوع ممتاز بارك الله فيكجزاك الله عنا خير الجزاء جزاكي الله خيرا يا راما تم تعديل May 22, 2011 بواسطه عاشقة الفردوس شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
Asya 11 قام بنشر May 25, 2011 يسلموووووووووو كل دى فوائد للقشر ههههههههههههههههه زى ما قلت بسمه احنا بنقشر الليمون جزاك الله خير بارك الله فى عمرك شكرا لك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر