اذهب الي المحتوي
منتديات ياللا يا شباب
نـــــــــــور

البشاميل لما يكلكع ((يصبح هذا هو الحل))

Recommended Posts

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

مشكلة البشاميل مشكلة تواجه الطباخات المبتدئات ولاسيما الطباخات الماهرات

 

فعندها ماذا نفعل

 

نصف كيلو لبن بارد تضعى عليه 8 ملاعق دقيق وتضربيهم فى الخلاط وتضعيهم جانبا

 

نصف كيلو شوربه مغليه ساخنة جدا

 

ثم تضعيها رويدا رويدا على الخليط السابق ولكن تضعيهم على النار وتسكبى الخليط مع التقليب المستمر حتى يتماسك الخليط ويصبح بشاميل((اللبن والدقيق المضروبين فى الخلاط))

 

 

ستقولين طيب أين السمنة أو الزبدة

 

تضعى ملعقة سمنة واحدة فقط على البشاميل وملعقتين قشدة

 

ثم تضعى بيضة بعد ان يبرد البشاميل

 

((عايزة اقولكم أن البشاميل بالطريقة دي بيكون رائع ومابيكلكعش أبدا

 

وبيبأة خفيف كمان لان السمنة بتكون أقل

 

والقشدة بتعطيها طعم رائع لا يقاوم

 

وكمان أنا انهاردة عملت المكرونة البشاميل بنفس الطريقة رائعة

 

كمان أضافة باردوه تحطى على المفروم عصير 3 طماطميات بتعطى طعم رائع

 

هاجيبلكم صور المكرونة ان شاء الله

 

أرجو ان اكون افدتكم حبيباتى

 

دمتم بحفظ الله

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شار ك علي موقع اخر

انشئ حساب جديد او قم بتسجيل دخولك لتتمكن من اضافه تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

♥ تسجيل دخول ♥

هل تمتلك حساب بالفعل ؟ سجل دخولك من هنا.

♥ سجل دخولك الان ♥



×
×
  • اضف...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, اتفاقيه الخصوصيه, قوانين الموقع, We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..