اذهب الي المحتوي
منتديات ياللا يا شباب
نـــــــــــور

البشاميل لما يكلكع ((يصبح هذا هو الحل))

Recommended Posts

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

مشكلة البشاميل مشكلة تواجه الطباخات المبتدئات ولاسيما الطباخات الماهرات

 

فعندها ماذا نفعل

 

نصف كيلو لبن بارد تضعى عليه 8 ملاعق دقيق وتضربيهم فى الخلاط وتضعيهم جانبا

 

نصف كيلو شوربه مغليه ساخنة جدا

 

ثم تضعيها رويدا رويدا على الخليط السابق ولكن تضعيهم على النار وتسكبى الخليط مع التقليب المستمر حتى يتماسك الخليط ويصبح بشاميل((اللبن والدقيق المضروبين فى الخلاط))

 

 

ستقولين طيب أين السمنة أو الزبدة

 

تضعى ملعقة سمنة واحدة فقط على البشاميل وملعقتين قشدة

 

ثم تضعى بيضة بعد ان يبرد البشاميل

 

((عايزة اقولكم أن البشاميل بالطريقة دي بيكون رائع ومابيكلكعش أبدا

 

وبيبأة خفيف كمان لان السمنة بتكون أقل

 

والقشدة بتعطيها طعم رائع لا يقاوم

 

وكمان أنا انهاردة عملت المكرونة البشاميل بنفس الطريقة رائعة

 

كمان أضافة باردوه تحطى على المفروم عصير 3 طماطميات بتعطى طعم رائع

 

هاجيبلكم صور المكرونة ان شاء الله

 

أرجو ان اكون افدتكم حبيباتى

 

دمتم بحفظ الله

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شار ك علي موقع اخر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

زائر
اضف رد علي هذا الموضوع....

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • اضف...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, اتفاقيه الخصوصيه, قوانين الموقع, We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..