بنوتة مصرية 11 قام بنشر May 1, 2012 العجينه 400 جرام دقيق م ك خميره فوريه م ك سكر 3 م ك زيت زيتون او ذره حسب الرغبه(يفضل الزيتون) كوب لبن للعجن الصلصه 4 م ك كاتشب 2 م ك صلصه 2 م ك خل للوجه زيتون اسود..و اخضر فلفل رومي الوان جبن رومي جبن مونزريلا لحم مفروم شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
الروميساء 4 قام بنشر July 13, 2012 حبيبتي هذه المقادير ،لكن أين طريقة العمل؟ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
حورية الجنة 114 قام بنشر July 13, 2012 أول مرة أعرف انها بتتعمل باللبن أنا بصراحة مش جربتها قبل كده بس نفسى اعملها بجد مستنين الطريقة بالظبط يا بنوتة ربنا يبارك فيك شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
فراشة 8 قام بنشر September 12, 2012 اه يا جماعة انا بعرف اعمل عجينة البيتزا وبعملها باللبن كمان يا حورية ممكن اعملها وابقى ابعتلكوا تدوقوها بس عرفوني من البداية كدة هتدفعوا ولا لأ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
حورية الجنة 114 قام بنشر September 13, 2012 لا إنتى كده داخلة على طمع وأنا قال الى فرحت وقولت هتدوقنا :wub: أنا بحب أكل بلاش فى اعتراض شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
فراشة 8 قام بنشر September 13, 2012 ههههههههههههههههههههه يا حورية خلاص بما انك ما بتدفعيش ممكن تشتركي معايا ونلم من بقية الاعضاء والمكسب بالنص انتي تاخدي الربع وانا التلات تربع شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
حورية الجنة 114 قام بنشر September 14, 2012 النص بالنص يا إما بلاش ها إيه رأيك ؟ شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر
فراشة 8 قام بنشر September 20, 2012 لأ حرام عليكي الفكرة بتاعتي شارك هذه المشاركه رابط المشاركه شار ك علي موقع اخر