بنوتة مصرية قام بنشر May 1, 2012 قام بنشر May 1, 2012 العجينه 400 جرام دقيق م ك خميره فوريه م ك سكر 3 م ك زيت زيتون او ذره حسب الرغبه(يفضل الزيتون) كوب لبن للعجن الصلصه 4 م ك كاتشب 2 م ك صلصه 2 م ك خل للوجه زيتون اسود..و اخضر فلفل رومي الوان جبن رومي جبن مونزريلا لحم مفروم
مشرفي الأقسام الروميساء قام بنشر July 13, 2012 مشرفي الأقسام قام بنشر July 13, 2012 حبيبتي هذه المقادير ،لكن أين طريقة العمل؟
مشرفي الأقسام حورية الجنة قام بنشر July 13, 2012 مشرفي الأقسام قام بنشر July 13, 2012 أول مرة أعرف انها بتتعمل باللبن أنا بصراحة مش جربتها قبل كده بس نفسى اعملها بجد مستنين الطريقة بالظبط يا بنوتة ربنا يبارك فيك
مشرفي الأقسام فراشة قام بنشر September 12, 2012 مشرفي الأقسام قام بنشر September 12, 2012 اه يا جماعة انا بعرف اعمل عجينة البيتزا وبعملها باللبن كمان يا حورية ممكن اعملها وابقى ابعتلكوا تدوقوها بس عرفوني من البداية كدة هتدفعوا ولا لأ
مشرفي الأقسام حورية الجنة قام بنشر September 13, 2012 مشرفي الأقسام قام بنشر September 13, 2012 لا إنتى كده داخلة على طمع وأنا قال الى فرحت وقولت هتدوقنا :wub: أنا بحب أكل بلاش فى اعتراض
مشرفي الأقسام فراشة قام بنشر September 13, 2012 مشرفي الأقسام قام بنشر September 13, 2012 ههههههههههههههههههههه يا حورية خلاص بما انك ما بتدفعيش ممكن تشتركي معايا ونلم من بقية الاعضاء والمكسب بالنص انتي تاخدي الربع وانا التلات تربع
مشرفي الأقسام حورية الجنة قام بنشر September 14, 2012 مشرفي الأقسام قام بنشر September 14, 2012 النص بالنص يا إما بلاش ها إيه رأيك ؟
مشرفي الأقسام فراشة قام بنشر September 20, 2012 مشرفي الأقسام قام بنشر September 20, 2012 لأ حرام عليكي الفكرة بتاعتي
Recommended Posts
انشئ حساب جديد او قم بتسجيل دخولك لتتمكن من اضافه تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديد♥ تسجيل دخول ♥
هل تمتلك حساب بالفعل ؟ سجل دخولك من هنا.
♥ سجل دخولك الان ♥