اذهب الي المحتوي
منتديات ياللا يا شباب

Recommended Posts

قام بنشر

السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،

 

كلنا بناكل فراخ بانية او كرسبى او كرسبى استربس

وبنلاحظ انه البانية الى بنشترية من برة بيقرمش اكتر من الى بنعملة فى البيت

إليكم السر
<script language="Javascript1.2"></script>

هناك 3 طرق

1- دقيق على نشا

2- دقيق على بقسماط على نشا

3- دقيق على قليل من النشا على بقسماط مطحون على كورن فليكس مطحون نص طحنه حتى يكون خشن.....وأنا أفضل هذة الطريقة لأنها فعلا اثبتت وجودها

 

ملاحظة: متنسوش تتبلوا الخلطة دى ...ودى حرية فى الاختيار

ولما تيجوا تعملوا بانية او ماشابه ذلك

تجيبوا القطعه بعد متتفرد ثم تغمسوها فى الدقيق ثم البيض ثم الخلطه..شكرا لكم

*****************************

 

  • مشرفي الأقسام
قام بنشر (تعديل)

جزاك الله خيراً

 

اول مره اعرف موضوع النشا دا

 

بعملها بالدقيق و البقسماط دايماً

 

ان شاء الله اجربها و ربنا يستر

تم تعديل بواسطه سجده
  • مشرفي الأقسام
قام بنشر

:hhhh::crying::crying:إوعى تنسى

 

 

 

جزاك الله خيرا وأعزك وأكرمك ورفع قدرك

 

وتبقى تجيب قطعة المرة الجاية علشان أنا جعت الصراحة ورائحتها جمييييييييييييلة أوي :hhhh:

 

ههههههههههههههههههههههههه :chair[1]::chair[1]::crying::hhhh::hhhh:

قام بنشر

واقول بطني كانت بتوجعني ليه

 

الف شكر على الموضوع

 

هبقى اخلي اخواتي يجربوها

 

 

بس على ضمانتك

قام بنشر

طبعا على ضمانتى جربوها بس وهتدعولى .... مش تدعوا عليا

***** باعتذر لإدارة الموقع عن الموضوعين الى كنت حطيت فيهم روابط بس بجد مكنتش اعرف فعلا ان الروابط ممنوعه*******

انشئ حساب جديد او قم بتسجيل دخولك لتتمكن من اضافه تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

♥ تسجيل دخول ♥

هل تمتلك حساب بالفعل ؟ سجل دخولك من هنا.

♥ سجل دخولك الان ♥
×
×
  • اضف...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, اتفاقيه الخصوصيه, قوانين الموقع, We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..