Karamstyle قام بنشر April 29, 2010 قام بنشر April 29, 2010 السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،، كلنا بناكل فراخ بانية او كرسبى او كرسبى استربس وبنلاحظ انه البانية الى بنشترية من برة بيقرمش اكتر من الى بنعملة فى البيت إليكم السر<script language="Javascript1.2"></script> هناك 3 طرق1- دقيق على نشا2- دقيق على بقسماط على نشا3- دقيق على قليل من النشا على بقسماط مطحون على كورن فليكس مطحون نص طحنه حتى يكون خشن.....وأنا أفضل هذة الطريقة لأنها فعلا اثبتت وجودها ملاحظة: متنسوش تتبلوا الخلطة دى ...ودى حرية فى الاختيارولما تيجوا تعملوا بانية او ماشابه ذلكتجيبوا القطعه بعد متتفرد ثم تغمسوها فى الدقيق ثم البيض ثم الخلطه..شكرا لكم*****************************
مشرفي الأقسام سجده قام بنشر April 29, 2010 مشرفي الأقسام قام بنشر April 29, 2010 (تعديل) جزاك الله خيراً اول مره اعرف موضوع النشا دا بعملها بالدقيق و البقسماط دايماً ان شاء الله اجربها و ربنا يستر تم تعديل April 29, 2010 بواسطه سجده
مشرفي الأقسام الدرة المصونة قام بنشر April 29, 2010 مشرفي الأقسام قام بنشر April 29, 2010 إوعى تنسى جزاك الله خيرا وأعزك وأكرمك ورفع قدرك وتبقى تجيب قطعة المرة الجاية علشان أنا جعت الصراحة ورائحتها جمييييييييييييلة أوي ههههههههههههههههههههههههه
Mr Hamdy Ahmad قام بنشر April 29, 2010 قام بنشر April 29, 2010 واقول بطني كانت بتوجعني ليه الف شكر على الموضوع هبقى اخلي اخواتي يجربوها بس على ضمانتك
Karamstyle قام بنشر April 30, 2010 الكاتب قام بنشر April 30, 2010 طبعا على ضمانتى جربوها بس وهتدعولى .... مش تدعوا عليا ***** باعتذر لإدارة الموقع عن الموضوعين الى كنت حطيت فيهم روابط بس بجد مكنتش اعرف فعلا ان الروابط ممنوعه*******
Recommended Posts
انشئ حساب جديد او قم بتسجيل دخولك لتتمكن من اضافه تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديد♥ تسجيل دخول ♥
هل تمتلك حساب بالفعل ؟ سجل دخولك من هنا.
♥ سجل دخولك الان ♥