نهى جلال السيد قام بنشر July 11, 2011 قام بنشر July 11, 2011 هنبدا بالمقادير عدد وحدة فرخة وتكون مقطعة الى 8 قطع عدد 2 بصلة كبيرة عدد 10 فص ثوم 2 معلقة سمنة وياريييييييييييييييييييييييييييييت تكون سمن فلاحى 1 معلقة صويا صوص وده ضرووووووووورى وهى رخيصة مش غالية ان شاءالله نص معلقة خل ملح وفلفل اسمر وكزبرة ناشفه ولو فيه بهارات الفراخ ياريت بس ياستى الطريقه اهم شئ فى الشوى هو تتبيل الفراخ وهقولكم على طريقة علمتهانى حماتى ربنا يديها الصحة ويخليها ليا انت يااختى تطلعى الحاجة اللى هتشويها تانى يوم تطلعيها من بالليل يعنى على سبيل المثال الفرخة دى تطلعيها من بالليل وترشى عليها ملح كتيييييييييييييييييييييييييييييييييييييييير وتسيبها فيه للصبح ولازم تفتحيها من جوا وتحى الملح جوا وبره تانى يوم بقى تروحى ايه تعملى الخلطة اللى قولتلك عليها فوق دى فى الكبة وتفرميها خالص تخليها كانها زبادى كده وتخرمى الفرخه بعد ماتغسليها كويس من الملح وتقطعيها 8قطع او اربعه عادى وتحطى التتليله دى تحت جلد الفرخه ومن بره وتخرمى الفرخه بسن السكينه كويس وتحطيها فى الفرن من غير ميه خالص ولما تستوى تولعى الشوايه عشان تتحمر وبعد مايتحمر الوش اللى من فوق تقلبيهم عشان يتحمرو من تحت وبعدين تولعى على حتى فحمى وتحطيها فى صينية وتحطى الفراخ حواليها وتطفيها بشوية سمن وتغطيهم وكلى احلى فراخ فى الدنيا وابقى ادعيلى سلام 1
Recommended Posts
انشئ حساب جديد او قم بتسجيل دخولك لتتمكن من اضافه تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديد♥ تسجيل دخول ♥
هل تمتلك حساب بالفعل ؟ سجل دخولك من هنا.
♥ سجل دخولك الان ♥