اذهب الي المحتوي
منتديات ياللا يا شباب
نهى جلال السيد

فراخ مشوية جامدة جدى

Recommended Posts

هنبدا بالمقادير

عدد وحدة فرخة وتكون مقطعة الى 8 قطع

عدد 2 بصلة كبيرة

عدد 10 فص ثوم

2 معلقة سمنة وياريييييييييييييييييييييييييييييت تكون سمن فلاحى

1 معلقة صويا صوص وده ضرووووووووورى وهى رخيصة مش غالية ان شاءالله

نص معلقة خل

ملح وفلفل اسمر وكزبرة ناشفه ولو فيه بهارات الفراخ ياريت بس ياستى

الطريقه

اهم شئ فى الشوى هو تتبيل الفراخ وهقولكم على طريقة علمتهانى حماتى ربنا يديها الصحة ويخليها ليا

انت يااختى تطلعى الحاجة اللى هتشويها تانى يوم تطلعيها من بالليل يعنى على سبيل المثال الفرخة دى تطلعيها من بالليل وترشى عليها ملح كتيييييييييييييييييييييييييييييييييييييييير وتسيبها فيه للصبح ولازم تفتحيها من جوا وتحى الملح جوا وبره

تانى يوم بقى تروحى ايه تعملى الخلطة اللى قولتلك عليها فوق دى فى الكبة وتفرميها خالص تخليها كانها زبادى كده وتخرمى الفرخه بعد ماتغسليها كويس من الملح وتقطعيها 8قطع او اربعه عادى وتحطى التتليله دى تحت جلد الفرخه ومن بره وتخرمى الفرخه بسن السكينه كويس وتحطيها فى الفرن من غير ميه خالص ولما تستوى تولعى الشوايه عشان تتحمر وبعد مايتحمر الوش اللى من فوق تقلبيهم عشان يتحمرو من تحت وبعدين تولعى على حتى فحمى وتحطيها فى صينية وتحطى الفراخ حواليها وتطفيها بشوية سمن وتغطيهم وكلى احلى فراخ فى الدنيا وابقى ادعيلى سلام

  • أعجبني 1

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شار ك علي موقع اخر

انشئ حساب جديد او قم بتسجيل دخولك لتتمكن من اضافه تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

♥ تسجيل دخول ♥

هل تمتلك حساب بالفعل ؟ سجل دخولك من هنا.

♥ سجل دخولك الان ♥



×
×
  • اضف...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, اتفاقيه الخصوصيه, قوانين الموقع, We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..